logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Tādi nieki / Такие мелочи / Small things like these

Sv 29.09.2024 21:00
Kino Splendid Palace
TĀDI  NIEKI

Small Things Like These

Īrija, Beļģija, ASV, 2024, 96 min

Režisors: Tims Mielantss

Lomās: Kilians Mērfijs, Emilija Votsone, Klēra Danna, Helēna Behana

 

Ar Orvela balvu apbalvotā Klēras Kīganas romāna ,,Small Things Like These” ekranizācija. Par filmas producentiem ir kļuvuši Mets Deimonds un Bens Afleks, un tās režisors ir Tims Mielantss (seriāls ,,Birmingemas banda”).

Tu nekad nevari zināt, kāda loma tavā dzīvē ir bijusi tam vai citam cilvēkam un kā tu pats esi mainījis kāda cita cilvēka mūžu. Sāpes un prieks soļo roku rokā, pēc sevis atstājot vienādas pēdas …

Neliela pilsēta Īrijas Veksfordas grāfistē. Ir 1985. gada Ziemassvētku priekšvakars. Tas ir svarīgi, gluži kā tas, ka notikumi, par kuriem tiek vēstīts šajā stāstā, nav risinājušies drūmajos viduslaikos.

Kopš agra rīta Bils Fērlongs izbraukā provinciālo pilsētiņu slapjdraņķī, izvadājot maisus ar oglēm un tādā veidā glābjot cilvēkus no aukstuma. Viņam ir liela un mīloša ģimene, mājīgs nams. Darbs ir grūts, iztikai ar to pietiek, un viss pārējais – tādi nieki vien ir.

Tomēr dažreiz viņš pamostas nakts vidū  un ilgi sēž, cenzdamies ielūkoties sevī, it kā gribētu atminēties kaut ko ārkārtīgi svarīgu, satraucošu; kaut ko, kas neliek viņam mieru. Ja vien no šīm slimīgajām atmiņām varētu tikt vaļā  kā no ieēdušiem ādā ogļu putekļiem, kas izmisīgi tiek mazgāti katru vakaru pēc darba.

Reiz agrā Ziemassvētku rītā, veicot kārtējo pasūtījumu, Bils Fērlongs sastopas ar pagātnes rēgiem neparastas sievietes veidolā, kuru viņš satiek pie ieejas klosterī.

Cenšoties tikt skaidrībā par notiekošo, viņš iedziļinās bīstamajos, drūmajos vietējā klostera noslēpumos, kuru vada merkantilā un dēmoniskā klostera uzraudze – māsa Mērija.

Visa pilsēta vienaldzīgi izliekas notiekošo neredzam, taču dzīve ar aizvērtām acīm ir neciešama, un tieši viņš – Bils Fērlongs – vairs negrasās skumt par nepadarīto visu savu atlikušo mūžu. Viņš sāk rīkoties.

Šis trauslais kā oglīte cilvēks cenšas nodot savu siltumu citiem ļaudīm, pat tad, ja pats riskē pārvērsties par pelniem.

 
 
Oriģinālvaloda:  angļu
Filmas tulkojums tiek nodrošināts JŪSU audio austiņās* latviešu valodā, krievu valodā

*Lai dzirdētu tulkojumu, ir nepieciešami spraudņi, kurus varat saņemt pret 1€ ķīlu. Pēc seansa beigām, atdodot spraudni, saņemsiet 1€ atpakaļ pie izejas no skatītāju  zāles.
 

Vairāk informācijas: http://balticpearl.lv/

Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Tādi nieki / Такие мелочи / Small things like these Sv 29.09.2024 21:00 Kino Splendid Palace 8.77
Pasākums Tādi nieki / Такие мелочи / Small things like these
Datums / Laiks Sv 29.09.2024 21:00
Norises vieta Kino Splendid Palace
Cena 8.77
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetēm tiek piemērota Aģenta maksa 9.68% apmērā no katras biļetes cenas!
 
Pasākumu drīkst apmeklēt: no 16+ gadu vecuma
Oriģinālvaloda: angļu
Filmas tulkojums: tiek nodrošināts JŪSU audio austiņās* latviešu valodā un krievu valodā
Bezmaksas ieeja: nav paredzēta
Pasākuma ilgums: 96 min
Ieeja pasākumā: 15 min pirms filmas sākuma
 
*Lai dzirdētu tulkojumu, ir nepieciešami spraudņi, kurus varat saņemt pret 1€ ķīlu. Pēc seansa beigām, atdodot spraudni, saņemsiet 1€ atpakaļ pie izejas no skatītāju zāles.

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Kino Splendid Palace
Elizabetes iela 61 Rīga Latvija
Organizators
FESTIVĀLS BALTIJAS PĒRLE SIA
FESTIVĀLS BALTIJAS PĒRLE SIA
Blaumaņa iela 26 - 18, Rīga, LV-1011, Rīga,
Vien. Reģ. Nr.: 40003561035
Pasākums Tādi nieki / Такие мелочи / Small things like these
Datums / Laiks Sv 29.09.2024 21:00
Norises vieta Kino Splendid Palace
Cena 8.77
Citi datumi Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt Zvērs Biezoknī / Зверь В Чаще/ The Beast PopulārsPopulārsZvērs Biezoknī / Зверь В Чаще/ The Beast Kino Splendid Palace, Mazā zāle
Pirkt Džons Galjāno. Kāpums Un Kritums / Джон Гальяно. Взлет И Падение / High and Low. John Galliano PopulārsPopulārsDžons Galjāno. Kāpums Un Kritums / Джон Гальяно. Взлет И Падение / High and Low. John Galliano Kino Splendid Palace
Pirkt Tas Neesmu Es / Это Не Я / It's Not Me PopulārsPopulārsTas Neesmu Es / Это Не Я / It's Not Me Kino Splendid Palace
Pirkt Natašas Deja / Танец Наташи / Natashas Dance PopulārsPopulārsNatašas Deja / Танец Наташи / Natashas Dance Kino Splendid Palace
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot