logo
Izvēlēties periodu
Meklēt kartē
Izvēlne

Justin Timberlake 2025

Pi 09.06.2025 17:00
Tallinna lauluväljak
90.00 - 400.00
Tallina, gatavojies! 2025. gada 9. jūnijā Tallinas Lauluväljakā savas pasaules turnejas ietvaros ieradīsies globālā superzvaigzne Džastins Timberleiks. Pirmo reizi ierodoties Igaunijā albuma "Everything I Thought It Was" garā, Timberleiks atkal ir uz skatuves pēc piecu gadu pārtraukuma. Šis ir notikums, kuru Igaunijas mūzikas mīļotāji noteikti nevēlas palaist garām!

Timberleiks dzimis Memfisā, Tenesī štatā, un lielāko daļu savas dzīves ir pavadījis uzmanības centrā. Labas aktiermākslas prasmes bija redzamas jau agrā vecumā, kad viņa parādījās populāros vietējās televīzijas šovos, piemēram, “Zvaigžņu meklēšana” un “Mikija peles klubs”, kur viņa dalījās uz skatuves ar citām topošām zvaigznēm, piemēram, Britniju Spīrsu un Kristīnu. Agilera. Tomēr patiesā Timberleika uzmanība sākās deviņdesmito gadu beigās ar puišu grupu NSYNC, kas visā pasaulē pārdevusi vairāk nekā 70 miljonus ierakstu un atstājusi spēcīgu iespaidu uz popkultūru.

Timberleika pāreja no zēnu grupas vokālista uz solo mākslinieku bija pārsteidzoši gluda. Viņa debijas soloalbums “Justified” (2002) sniedza pasaulei tādus milzīgus hitus kā “Cry Me a River” un “Rock Your Body”, un piedzima solo zvaigzne. Nākamais ieraksts "FutureSex/LoveSounds" (2006) apliecināja, ka Džastins ir viens no popa dinamiskākajiem spēkiem – neaizmirstamie top singli "SexyBack", "My Love" un "What Goes Around...Comes Around" nevienam nav pazuduši. prātā līdz šai dienai. Abi albumi tika pārdoti vairāk nekā 10 miljonos kopiju, un Timberleika neparastā spēja apvienot pop, R&B un deju mūziku tiek dēvēta par žanra maiņu.

Timberleiks nav aprobežojies ar mūziku, bet arī filmējies kā aktieris filmās "The Social Network", "Sex Friends" un "In Time". Papildus darbam filmā Timberleiks ir bijis aktīvs arī mazajā ekrānā, iegūstot četras Emmy balvas par savu leģendāro sniegumu "Saturday Night Live". Viņš ir atdevis savu balsi DreamWorks "Trolls" franšīzei. Viņa optimistiskā dziesma "Can't Stop the Feeling!" kļuva par globālu hitu, ierindojoties topu virsotnēs visā pasaulē un nopelnot Amerikas Kinoakadēmijas balvas nomināciju kā labākā oriģinālā dziesma.

Džastins Timberleiks triumfāli atgriezās uz skatuves 2024. gadā pēc piecu gadu pārtraukuma. Viņa jaunais, sestais studijas albums “Everything I Thought I Was” sastāv no 18 pavisam jaunām dziesmām, tostarp singliem “Selfish” un “No Angels”. Albums ātri pacēlās topu augšgalā, atkārtojot iepriekšējo ierakstu panākumus. Viņa pasaules turneja aizvedīs mūziķa jaunākā darba cienītājus uz vairāk nekā 50 pilsētām visā pasaulē.

Tallinā koncertu apmeklējošos fanus sagaida enerģiski priekšnesumi, sirsnīgas balādes un Timberleika harizma un šarms. No infekciozajiem “FutureSex/LoveSounds” deju hitiem līdz dvēseliskām balādēm “Man of the Woods” koncerts solās būt neaizmirstams piedzīvojums.

Nepalaidiet garām iespēju savām acīm redzēt Džastinu Timberleiku Igaunijā 2025. gada 9. jūnijā Tallinas Lauluväljakā – šis ir notikums, kas solās būt viens no 2025. gada spilgtākajiem notikumiem! Biļetes Live Nation Concert Club biedriem būs pieejamas trešdien, 25. septembrī, pulksten 10. Vispārējā tirdzniecība sākas piektdien, 27. septembrī, pulksten 10:00 Biļešu Serviss, Piletilevi tirdzniecības vietās un mājaslapā.
Pasākums Datums / Laiks Norises vieta Cena  
Justin Timberlake 2025 Pi 09.06.2025 17:00 Tallinna lauluväljak 90.00 - 400.00
Pasākums Justin Timberlake 2025
Datums / Laiks Pi 09.06.2025 17:00
Norises vieta Tallinna lauluväljak
Cena 90.00 - 400.00
Der zināt
Biļešu cenai tiks piemērota apkalpošanas maksa 1.20 € (t.sk.PVN 21%) par katru biļeti.
Biļetes Live Nation Concert Club biedriem būs pieejamas trešdien, 25. septembrī, pulksten 10. Vispārējā tirdzniecība sākas piektdien, 27. septembrī, pulksten 10:00 Biļešu serviss, Piletilevi tirdzniecības vietās un mājaslapā.
 
Jebkāda veida biļešu izspēle, tostarp sociālo tīklu kanālos, ir stingri aizliegta bez rakstiskas koncerta organizatora piekrišanas.
 
Katram apmeklētājam jābūt derīgai ieejas biļetei.
 
Ieeja no 4 gadu vecuma t.sk.
Ieteicamais vecums 6+.
Dzirdes aizsardzības austiņas ir stingri ieteicamas apmeklētājiem, kas jaunāki par 10 gadiem.
 
17.00 tiek atvērtas ieejas
 
BIĻEŠU CENAS
Visu Tallinas Lauluväljäki notiekošo pasākumu cenās ir iekļauta apkalpošanas maksa 1 €/biļete.
(Ieņēmumi no pakalpojuma maksas tiek izmantoti apmeklētāju pakalpojumu uzlabošanai.)
 
Ieejas biļetes (stāvbiļetes)  €89
 
Golden Cirkle 149 €
(ierobežotas ietilpības zona skatuves priekšā)
 
VIP Lounge €399
(pārdošana tikai i-veikalā)
VIP LOUNGE paketē ietilpst:
- Ieeja pa VIP vārtiem;
- Ieeja VIP teltī Jūras zonā, kurā ir atsevišķs bārs, sēdvietas un labierīcības.
   (P.S. No VIP telts skatuvi nevar redzēt;)
- Viena (1) stāvbiļete līdz fanu zonai (Golden Cirkle);
- Sagaidīšanas Welcome dzēriens;
- Bufete ar silto un auksto ēdienu pirms koncerta (bufetes cenā nav iekļauti alkoholiskie dzērieni) laikā no 17:00 līdz 20:30. (maksas bārs paliek atvērts teltī līdz pasākuma beigām)
- Ielaminēta suvenīra kartiņa kaklasiksnā, nepieciešamības gadījumā lietusmētelis
- Pavadošais personāls koncerta norises vietā 
Komplektā nav iekļauta agrā ieeja.

Teritorijas plānu var apskatīt ŠEIT

Ir pieejama piekļuve personām ratiņkrēslā. Ratiņkrēslu tribīnē ir ierobežots vietu skaits cilvēkiem ratiņkrēslos.
Pie ieejas tiek pārbaudīta invaliditātes apliecības esamība. Ratiņkrēsla pavadoņa biļete €15.
P.S.! VIP biļetēm pavadoņa atlaide netiek piemērota, un gan ratiņkrēsla īpašniekam, gan pavadonim jābūt pilnas cenas biļetei attiecīgajā VIP zonā.
Ja rodas jautājumi par ratiņkrēslu un pavadoņu biļetēm, lūdzu, rakstiet uz info@piletilevi.ee. Golden Cirkle zona nav pieejama ar ratiņkrēslu.

Koncerta zonā aizliegts ienest:
* Lietussargus – ierobežo auditorijas redzeslauku
* Savu ēdienu un dzērienus
* Visa veida pudeles, CAN bundžas, burkas un cita veida šķidruma trauki
* Profesionālo un pusprofesionālo foto, audio un video ierakstīšanas tehniku (izņemot mobilos telefonus). Ir atļautas tikai kameras bez tālummaiņas un maināmiem objektīviem. Nav atļautas kameras ar objektīvu, kas pārsniedz 40 mm fokusa attālumu un kam ir tikpat plašs redzes lauks kā cilvēka acij.
* Go-Pro kameras un pašbildes nūjas (selfijstiki)
* Planšetdatori (arī iPad) un klēpjdatori
* Plakāti, baneri un karogi
* Jebkuri šaujamieroči un aukstie ieroči, pirotehnika, ķēdes, šļirces, mirgojoši lāzerspieķi, bīstamas vielas un priekšmeti
* Alkohols un narkotikas
* Dzīvnieki
* Velosipēdi, skrituļslidas un skrituļdēļi, motociklistu ķiveres, pārgājienu un saliekamie krēsli, ķebļi
* Pārmērīga bagāža un mantas - neņemt līdzi lielas somas vai nevajadzīgas lietas, kas bremzē personas un mantu apskati pie vārtiem.

Organizatora mājas lapa: www.livenation.ee
Jebkāda veida biļešu izspēle, tostarp sociālo tīklu kanālos, ir stingri aizliegta bez rakstiskas koncerta organizatora piekrišanas.
 

Biļešu izplatītājs darbojas tikai kā starpnieks. Ja pasākums tiek atcelts vai pārcelts, atbildību par iegādāto biļešu kompensēšanu uzņemas pasākuma organizators, nevis biļešu izplatītājs.
Norises vieta
Organizators
Live Nation Estonia OÜ
Live Nation Estonia OÜ
Staapli 4-33 Tallinn 10415 Harju
Vien. Reģ. Nr.: 10676276
Pasākums Justin Timberlake 2025
Datums / Laiks Pi 09.06.2025 17:00
Norises vieta Tallinna lauluväljak
Cena 90.00 - 400.00
Šī organizatora pasākumi Pasākumi šajā norises vietā
Pirkt WITHIN TEMPTATION - Bleed Out 2024 Tour ĀrzemesĀrzemesWITHIN TEMPTATION - Bleed Out 2024 Tour Unibet Arena
Pirkt NOTHING BUT THIEVES - Welcome to the DCC World Tour ĀrzemesĀrzemesNOTHING BUT THIEVES - Welcome to the DCC World Tour Unibet Arena, Black Box
Pirkt Imagine Dragons - LOOM World Tour ĀrzemesĀrzemesImagine Dragons - LOOM World Tour Tallinna lauluväljak
Pirkt VIP / Imagine Dragons - LOOM World Tour ĀrzemesĀrzemesVIP / Imagine Dragons - LOOM World Tour Tallinna lauluväljak
Pēc ievadītās informācijas nekas nav atrasts
Loading...
Atjaunot